GóleMenza fővédnököket keresünk!

 Júniusi fővédnök

Az októberi házhozszállítós GóleMenza szenzációsan sikerült!
Most keressük jövőbeli fővédnökeinket! 

Kedves Látogató! 

Talán hallottál már a GóleMenzáról és az is lehet, hogy nem. Mostanra már egy a közönségünk által nagyon várt havi esemény, amely során a Gólem alkalmazottaival közösen főzünk és vendégül látjuk a finomat enni kívánókat. Az utóbbi hónapokban a rendkívüli körülmények miatt legtöbbet házhoz szállítottunk, de reménykedünk benne, hogy visszatérhetünk előbb-utóbb az eredeti tervünkhöz, mostanra már egy új csavarral, hogy a Gólem Központ kávézójában tudjuk fogadni a GóleMenza vendégeit. 
Ez az eseményünk egyre sikeresebb, egyre több és több megrendelést kapunk minden hónapban, nem csak ételre hanem babkára is (melyet kávézónkban akár mindennap ehettek majd, több különböző ízben). Így nagyon fontos számunkra, hogy tudjuk folytatni ezt az esemény sorozatot. 


Na de ki is az a fővédnök? 


A fővédnök az, aki anyagi támogatással hozzájárul ahhoz, hogy mi be tudjuk vásárolni az alapanyagokat az aktuális menühöz és ezzel nagyjából 100 embernek ad egy jó élményt, akik részt vesznek a havi adományozó menzán, melyből nekünk 100 000Ft feletti adomány is befolyhat. Az ételek árából befolyt összeggel a Gólem Színház munkáját, és a Gólem Központ létrejöttét támogatják vendégeink. 
A képen láthatjátok már korábbi fővédnökeinket, akik segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy színházunk működhessen és, hogy annyi sok vendég élvezhesse a GóleMenza finom fogásait! 


Most újabb jelölteket keresünk fővédnöki posztra a soron következő menzákhoz!


Ha támogatnál minket kérlek lépj velünk kapcsolatba akár telefonon, e-mailben vagy a Facebook oldalunkon!