Kedves Nézőink!

Színházunk számára fontos nézőink véleménye. Köszönjük, hogy valamelyik előadásunkat már megnézték. Most arra kérjük Önöket, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy válaszolnak néhány kérdésünkre, amellyel a Gólem Színház közönségének színházba járási szokásait szeretnénk jobban megismerni.

A kérdőív letölthető itt...

Köszönjük szépen a segítséget!


 

Vidor díjátadó

Benedek Miklós, a Vidor Fesztivál zsűri elnöke és Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója átadták SZÉKHELYI JÓZSEF és TROKÁN PÉTER részére az Arlecchino - díjat, melyet a HALPERN ÉS JOHNSON előadásban nyújtott legjobb férfi alakításért kaptak.
Legközelebb szeptember 19-én a Hatszín Teátrumban ismerhetik meg Mr. Halpern és Mr. Johnson történetét.

Gratulálunk!

SZÉKHELYI JÓZSEF és TROKÁN PÉTER a legjobb férfi alakításért járó díjat, az Arlecchino - díjat kapta az idei Vidor Fesztiválon!

Családi Nap a GóleMesével!

Szeptember 2-án 11 órától a Y.EAST Fesztiválon (Zsámbék), majd 15 órától a Pozsonyi Pikniken kalandozhattok a Szamárfül Projekt mesejátékával!
Októbertől pedig a Jurányi Inkubátorházban látható az előadás!

SZAVAZZATOK!

Az idei Hanukatalizátor Díj egyéni jelöltjei között BORGULA ANDRÁS, az innovációs kezdeményezések között a Szakácskönyv a túlélésért tantermi projektünk is szerepel!
Szavazni december 22.12 óráig lehet.
A szavazáshoz kattintson ide...

Újra színpadon az Anyám mondta (Mamelosn)!

Hogyan lehet egyszerre szeretni is valakit, aki az agyunkra megy? Aki kibírhatatlan és elviselhetetlen, de mégiscsak az anyánk vagy a lányunk?  Ha valamelyik karakter hasonlít egy családtagjára, akkor az nem csak a véletlen műve! Szereplők: Huzella Júlia, Kerekes Viktória, Kiss Mari

Ne maradjon le róla!

Interjú KEREKES Viktóriával és BORGULA Andrással a Zs-kategória előadásunk kapcsán.

fidelio tv

Nevetve is lehet adakozni!

A Zs-kategória előadás bevétele a Heti Betevő javára!
Két és fél éve karácsony táján a Klauzál tér sarkán lévő Kisüzemben összegyűlt baráti társaság kitalált valamit,

Zsidó Kulturális Fesztivál

2016. szeptember 11-én a Zsidó Kulturális Fesztiválon ismerkedhetnek meg először a GóleMese, avagy így ment a rabbi hohmecolni! gyerekelőadásunk történeteivel.

Szeretettel várjuk!

 

OLDALBORDA

Bár az évadnak lassan vége, és nulla forintos állami támogatásunkat is elköltöttük már az utolsó fillérig, azért töretlenül dolgozunk. Oldalborda-bemutató a Gólem Stúdióban!

MEGTAPASZTALT TÖRTÉNELEM

Útjára indult legújabb projektünk, a ’Szakácskönyv a túlélésért’ című előadás rendhagyó, tantermi változata. Első élményeink még frissek, vigyázat, szubjektív beszámoló következik!

JÖTT A GÓLEM

Végéhez ért a Jön a Gólem turné, melynek utolsó állomásaként Debrecenbe látogatunk a hétvégén, a projektet lezáró workshop kedvéért. Kibic Piknik a zsidó kultúráért április 10-én!

OSZTÁLYTALÁLKOZÓ

Újabb együttműködés - újabb siker: a Gólem Stúdió és a Thália Stúdió koprodukciója a Jurányi Inkubátorházban. A színház mindenkié!

KINEVETSZ A VÉGÉN

A Klubrádió és a Gólem Színház új, közös produkcióval jelentkezik! Közéleti dumadélután sorozatunkban havi rendszerességgel beszélgetünk magunkról és hozzánk hasonlókról, hozzánk hasonlóknak!

Évadkezdés

Így indul(t) az évad.

Tizedik évadát kezdi Magyarország egyetlen zsidó színházaként a Gólem Színház, ebből negyediket a független színházak által lakott Jurányi Inkubátorházban.