SZAVAZZATOK!

Az idei Hanukatalizátor Díj egyéni jelöltjei között BORGULA ANDRÁS, az innovációs kezdeményezések között a Szakácskönyv a túlélésért tantermi projektünk is szerepel!
Szavazni december 22.12 óráig lehet.
A szavazáshoz kattintson ide...

Újra színpadon az Anyám mondta (Mamelosn)!

Hogyan lehet egyszerre szeretni is valakit, aki az agyunkra megy? Aki kibírhatatlan és elviselhetetlen, de mégiscsak az anyánk vagy a lányunk?  Ha valamelyik karakter hasonlít egy családtagjára, akkor az nem csak a véletlen műve! Szereplők: Huzella Júlia, Kerekes Viktória, Kiss Mari

Ne maradjon le róla!

Interjú KEREKES Viktóriával és BORGULA Andrással a Zs-kategória előadásunk kapcsán.

fidelio tv

Nevetve is lehet adakozni!

A Zs-kategória előadás bevétele a Heti Betevő javára!
Két és fél éve karácsony táján a Klauzál tér sarkán lévő Kisüzemben összegyűlt baráti társaság kitalált valamit,

Zsidó Kulturális Fesztivál

2016. szeptember 11-én a Zsidó Kulturális Fesztiválon ismerkedhetnek meg először a GóleMese, avagy így ment a rabbi hohmecolni! gyerekelőadásunk történeteivel.

Szeretettel várjuk!

 

OLDALBORDA

Bár az évadnak lassan vége, és nulla forintos állami támogatásunkat is elköltöttük már az utolsó fillérig, azért töretlenül dolgozunk. Oldalborda-bemutató a Gólem Stúdióban!

MEGTAPASZTALT TÖRTÉNELEM

Útjára indult legújabb projektünk, a ’Szakácskönyv a túlélésért’ című előadás rendhagyó, tantermi változata. Első élményeink még frissek, vigyázat, szubjektív beszámoló következik!

JÖTT A GÓLEM

Végéhez ért a Jön a Gólem turné, melynek utolsó állomásaként Debrecenbe látogatunk a hétvégén, a projektet lezáró workshop kedvéért. Kibic Piknik a zsidó kultúráért április 10-én!

OSZTÁLYTALÁLKOZÓ

Újabb együttműködés - újabb siker: a Gólem Stúdió és a Thália Stúdió koprodukciója a Jurányi Inkubátorházban. A színház mindenkié!

KINEVETSZ A VÉGÉN

A Klubrádió és a Gólem Színház új, közös produkcióval jelentkezik! Közéleti dumadélután sorozatunkban havi rendszerességgel beszélgetünk magunkról és hozzánk hasonlókról, hozzánk hasonlóknak!

Évadkezdés

Így indul(t) az évad.

Tizedik évadát kezdi Magyarország egyetlen zsidó színházaként a Gólem Színház, ebből negyediket a független színházak által lakott Jurányi Inkubátorházban.